Mediální dům Economia spustil nový obsahový web Centrum Výběr

Web Centrum Výběr nabízí tématické uspořádání obsahu. Najdeme zde všechnu tvorbu periodik, které pod Economiu spadají. Podle slov CTO společnosti Tomáše Edera se jedná o inovaci.

Koncem března spustila Economia nový web Centrum Výběr, který nabízí obsah všech titulů vydavatelského domu. Nyní na stránce najdeme například rubriku Gastro zázraky, Podivné zločiny nebo Na co jste se chtěli zeptat. V budoucnu budou připojena i jiná média.

Doména Výběr.centrum.cz nabízí články, fotografie, videa nebo rozhovory z Aktuálně.cz. Najdeme zde obsah z webů Žena.cz, PročNe a Ekonom. Nechybí analytické články nebo infografika Hospodářských novin. Služba je zcela zdarma. Nyní ale plnou verzi mohou užívat jen přihlášení uživatelé Centrum.cz, Volný.cz a Atlas.cz.

Tomáš Eder v tiskové zprávě uvedl, že web Centrum Výběr bude správnou inovací platformy Centrum.cz. Uživatelé se podle Edera mohou těšit na další novinky. Bližší informace ale neuvedl. Cílem společnosti Economia je, aby byl uživatel vždy v dění.

Řada článků, které naši redaktoři vytvořili a vytváří, je aktuální i s větším časovým odstupem a mnohdy právě tento odstup ještě více zvýrazní hodnotu textů a neměly by proto zaniknout. Proto i s tímto dříve vyprodukovaným obsahem budeme na vyber.centrum.cz,“ odpovídá asistentka vedení a specialistka na interní komunikaci Alena Lundová na otázku, jaká byla motivace k založení nového webu.

Přidat komentář