Fanoušci si od léta konečně pustí Mandaloriana legálně. Do Česka míří streamovací služba Disney+

Netflixu, HBO a Voyu přibude na českém trhu další konkurent. Walt Disney Company oznámila, že rozšíří svou streamovací platformu Disney+ do dalších 42 zemí a několika teritorií. V seznamu figuruje kromě Slovenska, Polska nebo třeba Chorvatska i Česká republika. Přesné datum spuštění služby ještě není známé, ale dojde k němu během letošního léta.

Disney+ funguje od listopadu 2019 a už se rozšířilo do více než 60 zemí po celém světě. Na streamovací platformě nabídne veškerou tvorbu od Disneyho, Pixaru a také seriály a filmy ze světa Marvelu či Star Wars. Češi se tedy konečně dočkají i úspěšného seriálu Mandalorian, což je první hraný seriál z universa Star Wars a je považován za vlajkovou loď této streamovací platformy.

Na své si přijdou i fanoušci dokumentárních filmů a seriálů, kteří budou mít k dispozici pořady z produkce National Geographic. Službu si předplácí ve světě více než 118 miliónů uživatelů a jistě si najde cestu i mezi tuzemské konzumenty. Cenu za službu, stejně jako datum vydání, však ještě společnost neodhalila. Ve Spojených státech, kde již Disney+ funguje, je cena nastavena na 8 dolarů.

Přidat komentář