Co média v týdnu 9/2021 dala

Týden uběhl jako voda s my jsme zpět s přehledem témat v našich oblíbených týdenících. Neuplyne den, který bychom strávili bez zpráv o nových opatřeních nebo viru obecně. Člověku už by se z toho pomalu chtělo přestat sledovat Dominika Feriho na Instagramu. Vyvstává tedy jen pár otázek. Budeme číst zase o koronaviru? Nebo o Babišovi? Nebo o obou?

Pokud si kladete otázku, jak v této době nejlépe utratit své peníze, pak pro vás tato nabídka bude víc než lákavá. Už za 43 korun vám totiž Reflex nabídne víc, než si myslíte. Kromě opičáka hlásícího „Vy nebát, my mít vše pod kontrola,“ totiž získáte zdarma propustku k opuštění okresu. A vzpomínku na protektorát. A problémy u policie. A to ještě není všechno, Horste!

Génuis, nebo blb. To je oč tu běží. Titulní stránka Respektu řeší Švejka a sto let vydání. No a samozřejmě se drží i tématu, který už by se dal označit za český evergreen. Myšlenka kdy se Česko vrátí k normálnímu životu napadla už asi každého z nás. Tak kdy to bude? Zatímco se svět pomalu oklepává z pandemie, z našeho „best in covid“ už se stal spíš hloupý vtip.

Neobyčejné zelí

Nové vydání Vlasty charakterizují dvě slova. Ženy a zelí. Zajímavá kombinace říkáte si? Něžná pohlaví si tento post vysloužila hlavně kvůli blížícímu se Mezinárodnímu dni žen. Takže kdo neví, vytahujte kalendář a k 8. březnu si pište veliký vykřičník. Dále se dozvíme něco o tanci na ledě a hudbě, kterou si k tomu pustit. Nikol Bóková nám pak ukáže, zač je toho v hudebním průmyslu loket. Stejně pořád přemýšlíte nad tím zelím a co o něm píšou? Kupte si Vlastu a dozvíte se to!

A vítězem se stává…

Pro týdeník Echo asi už pandemie končí, neboť vyhlašuje její vítěze. Kdo se tedy postaví na bednu? Babiš? Gates? Není to ani jeden z nich. Cenu vítězů převzal Netflix. V domácí karanténě totiž nejde dělat moc věcí a tak se sledování filmů a seriálů stalo žádaným únikem z reality. A kdybyste náhodou nevěděli, čeho se bát, tak dronů. Ty jsou totiž všude, kam se jen podíváte. A stejně tak hlupci.

Přidat komentář