Vize z krize – nový společný podcast Českého rozhlasu Plus a zpravodajského serveru IROZHLAS.CZ

Český rozhlas Plus a zpravodajský server iRozhlas. cz přišel s novým podcastem Vize z krize, který razí povzbuzující heslo, otočit těžkou dobu ve výzvu. Postupně představí 21 rozličných osobností a jejich inspirativní vize pro rok 2021.

Podcast Vize z krize spustil Český rozhlas před měsícem a nabídne v něm širokou škálu témat, jako jsou školství, cestovaní, budoucí podoba veřejného života, změna klimatu, péče o seniory a mnoho dalších. Jeho úkolem je především zabývat se otázkami a obavami, které přinesla celosvětová pandemie koronaviru. Během roku 2021 představí svým posluchačům pohledy a názory jednadvaceti odborníků různých profesí, odborností i znalostí. Ti se budou pomocí krátkých esejí zamýšlet a nastiňovat, jak se podívat na oblasti našeho života z jiného úhlu a zamyslet se nad nimi z jiné perspektivy.

Nový podcast nastíní například názor Simony Bagarové, manažerky v sociálních službách, která poukáže na změny v péči o seniory. K pokoronavirové podobě veřejného života se vyjádří Architekt Adam Gebrian, podnikatel a majitel základní školy a gymnázia Martin Roman nastíní situaci ve školství i to co by se podle něj mělo ve vzdělávání změnit. Provázet posluchače bude celou podcastovou sérií moderátor Vít Svoboda.

Vize z krize se může pyšnit povzbuzujícími komentáři, fanoušci chválí nejen zajímavou myšlenku a různorodost témat, ale také výborné zpracovaní esejí i pozitivní přístup. Nové díly vycházejí vždy v pondělí, středu a pátek ve vysílaní Českého rozhlasu Plus, na serveru iROZHLAS. cz. Dále také na audioportále mujRozhlas.cz a ve všech podestových aplikacích.

Přidat komentář