Óčko vyvrací mýtus, že na velikosti nezáleží

Stejně jako lidé mají čekat na své 18. narozeniny, aby se mohli podívat na nahotiny na internetu, tak i televizní stanice Óčko čekala na svou plnoletost. Tím náš český hudební kanál odstartoval vysílání bloku
18+. V rámci této novinky přišel i nový pořad, ve kterém na sobě soutěžící nemají ani kousek oblečení.

Óčko je známé a oblíbené pro svůj hudební program, který doplňuje krátkými reportážemi, nebo novinkami ze světa. K těm v říjnu přibyla i reality show Naked Attraction. Do studia přijde žena, či muž, prohodí pár slov s moderátorkou a zanedlouho už před vámi stojí šest nahých postav. Nejdříve sice nevidíme více než od pasu dolů, po chvíli se nám ale osoby odhalí celé. Cílem soutěže tak je, vybrat si při pohledu na každý kousíček těla, toho nejatraktivnějšího partnera. Spousta žen tu také proto láme ledy v klasické otázce, jestli na velikosti opravdu záleží. Jako první totiž ze soutěže posílají domů muže, kteří je v tomto ohledu zrovna nezaujali.

Show vznikla ve Velké Británii, kde se také těší velké oblibě. O tom svědčí
i fakt, že si své místo ve vysílacím čase drží již od roku 2016. To v Česku jsou recenze pořadu rozporuplné. Diváci ho popisují jako bizardní, nebo minimálně jako podivnost, na kterou se ale nelze nedívat. V mediálním světě je takovýto formát pořadu zcela nevídaný. Obsahuje totiž plno detailních záběrů na tělo a pohlaví, s čímž se setkáváme spíše v jiných filmech. Právě kvůli tomu musí být Naked Attraction vysíláno až po 22. hodině.

Show schytala plno nepěkných komentářů a někteří si i myslí, že jde jen o zviditelnění kanálu Channel 4, na kterém se pořad vysílá v Anglii. Ať už chtěla stanice tímto pořadem diváky pobavit, šokovat, nebo se chtěla jen zviditelnit, ukázala alespoň světu, že každý člověk je jiný. S každým účinkujícím přijde originální člověk, který má své přednosti, ale i své chyby a my tak můžeme konečně vidět realitu, kterou nám jen tak nikdo nikde neukáže.

Přidat komentář