Co média v týdnu 41/2020 dala

Další týden je za námi a to znamená, že se podíváme na zoubek našim oblíbeným týdeníkům. A že měly tento týden napilno! Nabízíme průřez událostmi, které v posledních dnech hýbaly mediálním světem.

Volby, koronavirus a zase volby! To vše a mnohem více se dočtete v novém čísle Respektu. Tak to vezměme hezky popořádku… Říkáte si, jak se prokristapána vyznat ve více než rozbouřené předvolební situaci v Americe? S Respektem můžeme říct, že 24 stran specializovaných pouze na prezidentské volby vám pomůže si utvořit jasnější obrázek.

Nosit roušku, nenosit roušku. Mají všechna ta opatření vůbec smysl? Jak dlouho to ještě bude trvat? Vyhlášení nouzového stavu vyvolalo velké množství otázek, na které napříč společností panuje mnoho názorů. Jak poznat, které jsou ty opodstatněné? Na to už vám odpoví článek Mýty a omyly kolem koronaviru. A také se dozvíte, proč ANO vyhrálo, ale vlastně nevyhrálo v krajských volbách.

Vlasta má jako vždy odpověď na všechno. Tentokrát objevila univerzální lék. Ano, hádáte správně, je to voda! Až vám bude ouvej, vzpomeňte si, že se stačí napít. Kdo ví, možná to pomůže rozlousknout koronakrizi…

A ať už se vám to líbí nebo ne, titulní strana týdeníku HROT se vám vryje do paměti. Čtenář totiž jen obtížně dokáže přehlédnout fotografie členů vlády ANO aneb „bojovníky proti době covidové“ v tělech seriálových postav úspěšného amerického seriálu Pobřežní hlídka.

Dokáže Andrej Babiš opět zachránit tisíce životů jako na jaře, nebo je spíš na pořadu dne světlo na konci Prymulova tunelu v podobě vakcíny? Do Vánoc bychom nejspíš měli být moudřejší.

Nebo že by byl na cestě nový premiér? Časopis přináší rozbor aktivit Mikuláše Mináře, bývalého předsedy kampaně Milion chvilek, který se chystá založit nové politické hnutí, porazit Andreje Babiše a stát se premiérem.

A aby to nebyl pořád jen samý koronavirus a politika, tak Oskar Kwarteng-Acheampong jako úspěšný šéf vítkovického Hammeringu poskytl rozhovor, ve kterém se trochu víc rozpovídá o úvěru, investici či možném růstu společnosti do budoucna.

Přidat komentář