Co média v týdnu 18/2020 dala

Války byly, jsou a budou. Týdeníky se v tomto týdnu ohlížejí na ty uplynulé, ale i na ty případné budoucí. Řeší postupy i poklesy. A hlavně muže. Zeman, Žižka i ten rebel v bílém plášti mají zajisté, co říci ke krizové situaci. Tak snad to bude adekvátní.

Reflex dělá chutě

Když ne jinde, tak alespoň na titulce můžeme vidět Zemana. A jako pravý gurmán se hned vytasil s tím nejlepším, co čínská kuchyně může nabídnout. Kočka na víně a bez chlupů? Úplně jako živá. Hlavně, že si Češi uvědomili význam jídla. Protože až ho zdraží na takové chuťovky, jako jsou sfings nebo nový, tradiční (vidíte ten paradox) zákusek Zemanovy koule, můžete rovnou zapomenout. Tak se nezaobírejte úzkostnými myšlenkami na budoucnost, studená válka už byla ne?

S Respektem do války

Pátý artikul? Opravdu nám Respekt odpoví na tuhle otázku? Co by mohl být Pátý artikul? Teorie se různí, ale test na koronavirus pro každého hříšníka to asi nebude. Přesto nás naše svatá válka něčemu naučila. I ten nejsprávnější úmysl se může zvrhnout do absolutní nesvobody. A to se můžeme tvářit demokraticky, jak chceme. Že, pane Babiši.

Echo se soplem v nose

A co hrozící válka USA s Čínou? O téhle tajné akci zatím Echo moc neví, ale už vyvstávají jiná tajemství. Babišova vláda má v tom tajnůstkářství praxi, takže co to bylo tentokrát? Rebel v bílém plášti nám na to asi neodpoví, ale nějaká tajemství určitě v rukávu pláště má. A zelený úděl se dá vykládat různě, každopádně známe to. Je jaro, alergie létají vzduchem a hold ten zelený úděl v nose prostě je. Bojovat se nemusí jen o investice, pokud útočí pyly.

Ekonom v tyrkysové

Když už jsme u těch investic, Ekonom shrnuje, jak je to s cenami nemovitostí. Do čeho je vhodné investovat? Taky ve vás ta tyrkysová barva vyvolává zvláštní dávivý reflex? To proto, že se tak moc blíží těm nemocničním prostěradlům, banánkovým miskám na zvratky a uniformám zdravotníků. Možná tím tedy chtějí naznačit. NEMOcnice jako NEMOvitost je ideální investice do NEMOcí postižené doby.

Ženy mají Téma

Hlavním tématem Tématu jsou muži. Nebo možná ženy? V současném stavu nouze, kdy se doma více potkáváme a roste domácí násilí, tento týdeník řeší emancipaci a mužství, jako vadu na kráse. Je otázka, nebylo by lepší, kdyby ta popelnice byla na recyklovatelný odpad. To bychom měli třeba ještě šanci.

Přidat komentář