Kanál o fotbalové Premier League už majitelé „bronzového” tarifu O2 TV nenaladí

Digitální poskytovatel televizních kanálů O2 TV začátkem prosince přestal nabízet vysílání stanice Premier Sport, a to v rámci nejnižší nabídky tarifů O2 TV Bronzová. Ten podle informací Českého rozhlasu nově zahrnuje pouze stanici O2 TV Sport.

Změna se nedotkne vlastníků tarifů O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá. Kanál zaměřující se na nejvyšší anglickou fotbalovou soutěž mohou sledovat také majitelé balíčku O2 TV Sport Pack. Jak už ale název napovídá, tento tarif cílí pouze na sportovní kanály. Jde například o O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis nebo ČT Sport.

O2 TV přináší změnu v počtu zařízení, na kterých lze jednotlivé tarify spustit. Zatímco v minulosti mohl jeden uživatel sledovat u největšího poskytovatele televizního vysílání přes internetový protokol u nás pořady až na čtyřech zařízeních současně, nově to lze pouze na dvou.

Vysílání majitelé Premier Sport spustili letos v srpnu. Stanice se zaměřuje hlavně na přímé přenosy a záznamy fotbalových utkání z anglické Premier League, práva má také na zápasy skotské Premiership či druhé anglické ligy Sky Bet Championship. Kromě O2 TV nabízí kanál Premier Sport poskytovatelé Digi TV a T-Mobile TV.

Přidat komentář