Mall TV zahájila vysílání na Slovensku

Internetová televize firmy Mall.cz nyní vysílá v druhém jazyce, kromě češtiny, tak nabízí i pořady ve slovenštině. Kromě nových nabízí i starší pořady, které moderují známé slovenské tváře.

Vysílání zahájila 16. září s dvanácti novými pořady, které moderují známé slovenské osobnosti. Zároveň nabízí nové díly pořadů, které už vycházely, například Takže tak. Nová mutace nabízí podobný obsah jako v České republice, proto české pořady později přibudou do nabídky.

Televize nabízí různé žánry od vaření až po vysílání 24 hodin denně v SlowTV, kde kamery přehrávají obraz z vybraných míst na Slovensku. Mezi nejznámější moderátory patří Juraj Tabaček, kterého čeští diváci mohou znát jako standupového komika.

Vysílání je kompletně zdarma a nyní se tři měsíce testuje. O úspěchu české televize svědčí i nominace na Křišťálovou lupu za koncept a některé pořady.

První zprávy o spuštění na Slovensku přišly na Karlovarském filmovém festivalu na konci června. V srpnu glosoval Luděk Staněk v jednom z pořadů na Mall TV, že Slovensko má sice více lepších věcí, než Česká republika, ale že nemají internetovou televizi.

Přidat komentář