Hra s QR kódy provedla návštěvníky festivalu Olomoucí, na konci půlhodinové procházky každý dostane originální plecháček

Pro majitele aplikace Prix Bohemia uspořádali organizátoři v Olomouci hru s QR kódy. Ke hraní bylo potřeba asi půl hodiny času a čtečku QR kódů.

První bod je na Konviktu, u výstavy věnované multimediální tvorbě. Zajímavým prvkem výstavy je zvuková hra. Během hraní máte na uších sluchátka a zavřete oči. Hra je pro každého unikátní, protože každý člověk má trochu jinou představivost.

Druhé místo nabízí ochutnání dobré kávy a poslech vysílání v koutku Českého rozhlasu (ČRo) Olomouc, popřípadě vzhlédnutí výstavy malby v galerii. Na místě, kde rozhlas obyčejně nevysílá, redaktoři ukryli třetí kód. Živé vysílání stanic ČRo doplňuje otevřené studio ve veřejném prostoru.

„Po zkušenostech s používání air streamu jsme letos vybudovali celé studio. Máme tady vysílací pult z ČRo a také možnost spojení  do rozhlasu po celé republice,“ říká o místě Jan Městka, šéf technického vysílání.

Na posledním místě oznámíte splnění procházky a za dokončení získáte originální festivalový plecháček.

Přidat komentář