TV Seznam rozšiřuje pole působnosti. Nově vysílá anglickou Premier League.

Severo londýnské derby. Jedno z nejvíce vyhrocených derby v anglickém fotbalovém světě. Právě tento zápas si vybrala televize Seznam jako svůj první sportovní přenos. Reklamu na tento zápas vtipně uvedli Jindřich Šídlo a Jiří Hošek v pořadu Šťastné Pondělí Jindřicha Šídla. V samotném zápase pak zvítězil Arsenal nad Tottenhamem 4:2.

TOP Fotbal živě, tak se jmenuje nový pořad televize Seznam, který bude zprostředkovávat vybrané fotbalové zápasy napříč Evropou. Vždy o víkendu, v sobotu či v neděli, si tak fotbalový fanoušci přijdou na své a dostanou o jeden neplacený fotbalový zápas v televizi navíc. Prvním přenosem byl zápas úhlavních londýnských rivalů. V následujících týdnech budou následovat zápasy AS Řím x Janov (Serie A) s českým forvardem Patrickem Schickem a týden poté zápas Bayernu Mnichov s Norimberkem (Bundesliga). Do konce roku pak fanoušci uvidí i Manchester United či Barcelonu.

Studio, které se neslo v tradičním fotbalovém stylu dostalo slovo na předzápasovou analýzu, poločasové hodnocení a následně i zhodnocení celého zápasu na závěr, vedl Jiří Hošek. Ten měl k sobě po ruce fotbalového experta Seznamu Luďka Mádla a legendu Arsenalu a současného funkcionáře pražské Sparty Tomáše Rosického. Poločasové studio navíc okořenila i sázka fanouška Arsenalu Jindřicha Šídla s moderátorem a fanouškem Tottenhamu Jiřím Hoškem. Jelikož v zápase vyhrál Arsenal, tak Jiří Hošek svůj příští pořad bude oblečen do dresu červenobílých.

Samotné utkání poté komentoval Viktor Kábele na české poměry netradičně sám bez spolukomentátora či experta. Přes úvodní nervozitu, která se na něm podepsala v podobě přeřeků či záměny jmen mužstev. Podepsalo se na něm i to, že je (jak sám přiznal) fanouškem Arsenalu. Především pak lze porovnat jeho radost při vstřelení jednotlivých gólů. S postupem času však získával na sebevědomí a zápas zvládl odkomentovat velice dobře.

Přidat komentář