Šestý ročník ankety Czech Social Awards zná své vítěze

V sobotu 1. prosince proběhlo v pražském hotelu Hilton vyhlášení výsledků ceny Czech Social Awards. Už po šesté mohli všichni fanoušci české internetové komunity nejen sociálních médií vybrat nejlepší youtubery a influencery. Mezi hlavní oceněné večera patřila Anna Šulc, Shopaholic Nikol nebo Kovy. 

V sobotu 1. prosince obdrželi ceny Czech Social Awards ikony českého internetu. Hlasování proběhlo jak v tradičních kategoriích ( Videobloger/ka roku, Instagram roku, Bloger/ka roku, Cosmo objev roku) tak i v letos nově představených (Go Global, Fun & Entertaiment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play).

Rozhodně nejúspěšnější vítězkou večera byla Anna Šulc, která si odnesla rovnou tři ceny a to v kategoriích Instagram roku, Videoblogerka roku, kterou získala i v loňském roce a cenu Go Global, jejíž vítězství jí zajistilo účast na světové anketě. Cena Go Global se udělovala i pro nejlepšího slovenského tvůrce/kyni a odnesla si ji youtuberka známá jako LucyPug.

V kategorii Cosmo objev zaválelo duo ve složení David a Michal, známí především jako Dva tátové. Proslavili se jako pár, který si díky náhradní matce pořídil dvojčata, o která se starají. S fanoušky sdílí své zážitky z rodinného života a snaží se o osvětu v oblasti homosexuálních rodičů.

Mezi dalšími, kteří si odnesli cenu byl například i Kovy nebo Shopaholic Nikol. Kovy získal cenu v kategoriích Social Impact & Change a Fair Play. Youtuberka Shopaholic Nikol zase v kategorii Inspiration & Influence. Blogerkou roku se stala Markéta Frank a v kategorii Fun & Entertainmetn vyhrál youtuber Tary.

Večerem provázeli Ondřej Vodný a Soňa Skoncová. V zákulisí jsem mohli sledovat moderátorskou dvojici ve složení Jitka Nováčková a Milan Peroutka. Příjemnou atmosféru večera dokreslovala i videa, která všichni zúčastnění přidávali na své instagramové profily.

 

 

 

Přidat komentář