Galavečer Czech Social Awards bude hostit hvězdy internetu

Už po šesté uvítá roční anketa Czech Social Awards nejvlivnější tváře internetu v České republice. Nominovaní youtubeři, instagrameři, influenceři a blogeři se společně dnes v 17 hodin sejdou v pražském hotelu Hilton, kde získají ocenění ti s nejvyšším počtem hlasů. Galavečerem budou provázet Ondřej Vodný a Soňa Skoncová. V zákulisí se bude pohybovat moderátorská dvojice Milan Peroutka a Jitka Nováčková.

Letos s sebou soutěž přinesla spoustu změn. Změnila svůj původní název Czech Blog Awards na Czech Social Awards a rozšířila se o pět kategorií. Populární lidé internetu se poperou ve stávajících kategoriích Videobloger/ka roku, Instagram roku, Bloger/ka roku, Cosmo objev roku a nově v Go Global, Fun & Entertaiment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play.

V letošním ročníku se anketa stává členem celosvětové soutěže Global Social Awards. Vítězové kategorie Go Global, která se vyhlašuje pro Českou i Slovenskou republiku, dostanou tak možnost se jí zúčastnit.

Večer obohatí pěvecké vystoupení Elišky Ruskové, Mikolase Josefa, skupiny Eddie Stoilow nebo amerického zpěváka Justina Jessa se známým hitem Stargazing.

Živě tuto událost odvysílá televize Prima Cool a TV JOJ plus. Více informací o události jsou dostupné na oficiálních stránkách nebo na instagramovém účtu @czechsocialawards.

Přidat komentář