Harper’s Bazaar má novou šéfredaktorku. Povede jej Grundová

Necelý měsíc po odchodu bývalé šéfredaktorky Barbary Nesvadbové se do čela lifestylového magazínu dostala neméně známá Nora Grundová. Do funkce jí jmenuje společnost Bauer Media Praha.

Módní a lifestylový měsíčník Harper’s Bazaar povede nová šéfredaktorka. V čele časopisu bude stát Nora Grundová, kterou do funkce jmenuje společnost Bauer Media Praha, která Harper’s Bazaar vydává. Grundová není v oblasti lifestylu a módy nováčkem. Již dříve pracovala jako šéfredaktorka lifestylové přílohy deníku E15 Zen, dále působila v přílohách Hospodářských novin Proč ne?! a Víkendu. V současnosti pracovala na pozici šéfredaktorky webového magazínu flowee.cz, kterou vymění za křeslo v Harper’s Bazaar. „Mým cílem je, aby se Harper’s Bazaar stal inspirativním časopisem provázejícím inteligentní ženy, které už vědí, co chtějí. A to ve světě offline i online,“ uvedla nová šéfredaktorka časopisu Nora Grundová. Ta se nyní zabývá mimo jiné i složením redakčního týmu.

Od září je také v plánu pod vedením Nory Grundové časopis pozvednout. Například bude mnohem více spolupracovat s ostatními světovými edicemi, než tomu bylo doposud. „Harper’s Bazaar je silná značka a já jsem ráda, že se jí ujímá tak zkušená novinářka a autorka, jakou Nora bezesporu je,“ řekla o nové šéfredaktorce vydavatelka Harper’s Bazaar Lada Rudovská.

Nora Grundová svým nástupem do šéfredaktorského křesla vystřídala bývalou šéfredaktorku Barbaru Nesvadbovou. Ta pro magazín pracovala sedmnáct let. Samotný časopis ale v Česku vychází již od roku 1996 a patří k nejprestižnějším módním a lifestylovým časopisům na světě.

Přidat komentář