Deník nabízí regionální týdeníky ve všech okresech

Vydavatelství Vltava Labe Media (VLM) dokončilo projekt rozšíření regionálního titulu Deník o zpravodajský týdeník. V portfoliu VLM je tak na sedm desítek regionálních týdeníků. Pravidelné přílohy začalo vydavatelství zavádět v březnu a od středy 23. května pokrývají všechny okresy republiky. Jejich prodej v prvním týdnu překročil hranici 110 tisíc výtisků.

Týdeníky nabízí lokální témata zaměřená na detailní přehled o místním dění, o činnostech v komunitách či obsáhlý informační a zpravodajský servis.

„Místní týdeníky Deníku jsou pro nás klíčovým nástrojem pro realizaci regionální strategie. Ta se dá shrnout třemi slovy: informujeme, pomáháme, bavíme. Díky týdeníkům dokážeme našim čtenářům přinést mnohem více místního a lokálního obsahu, než jsme byli schopni činit doposud, a výrazně tak rozšiřujeme nabídku regionálního zpravodajství pod hlavičkou Deníku,“ uvádí ředitel redakcí Deníků, Roman Gallo.

Čtenáři si mohou týdeník přečíst každý týden v úterý nebo ve středu jako pravidelnou přílohu místního vydání Deníku, nebo jej mohou zakoupit samostatně společně s TV Magazínem.

Přidat komentář