Czech News Center mění svou organizační strukturu. Začlení do sebe dvě firmy

Společnost Czech News Center zjednodušuje svou organizační strukturu v rámci které se spojí se svými firmami CN Invest a Affectio. Pod jedno jméno tak Czech News Center sjednotí všechna svá tisková a online média.

Mediální společnost Czech News Center (CNC) se rozhodla změnit svou organizační strukturu s cílem zjednodušit a vytvořit jednu nástupnickou společnost. V rámci zjednodušení se mediální skupina CNC spojí se dvěma svými firmami CN Invest a Affection, které samostatně zaniknou. CNC tak po dvou letech od doby, kdy koupila časopisy a online média od vydavatelství Mladá fronta, zruší společnost CN Invest, které patřil například deník E15, dále magazíny Moje psychologie, Dieta, Moje zdraví, Sluníčko, Mateřídouška, Lidé a země, FOOD, Maminka nebo Computer. Do zjednodušené struktury se zařadí i loni zakoupený server Mimibazar.cz provozovaný společností Affectio, jejímž hlavním akcionářem je CNC.

Vlastníkem CNC je holdingová společnost Czech Media Invest, která má pod sebou i CN Invest. Tím, že se firmy spojí vznikne jedna nástupnická společnost, která zastřeší všechna tisková a online média skupiny vlastněné Danielem Křetinským a Patrikem Tkáčem. V současnosti je CNC nejsilnějším subjektem na tiskovém trhu a třetím nejsilnějším na internetu.

Přidat komentář