Seznam zprávy změnil podobu svého webu, nabízí vyšší aktuálnost

Zpravodajský portál společnosti Seznam.cz inovoval podobu své domovské stránky, která se změnila v proud chronologicky řazených zpráv. Seznam zprávy tak nyní nabízí rychlé a průběžně aktualizované zpravodajství.

Homepage zpravodajského portálu zachovala původní obsah v podobě publicistických pořadů, investigativních kauz a autorských videoreportáží. Novinkou je formát Stalo se. Ten chronologicky zobrazuje kontinuální proud původních materiálů, aktuální ohlasy reportérů z terénu, krátká videa, textové zprávy či ohlasy a grafiky ze sociálních sítí.  Web nabízí rovněž nové interaktivní online reportáže a vyzdvihne video názory uživatelů.

„Inovované Seznam Zprávy nám umožní, abychom jednotlivé informace nabízeli v časové ose a posílili tak rychlost a vnímání aktuálnosti zpravodajství. Nová podoba je první krok, již brzy nabídneme uživatelům například vylepšený zážitek při sledování videa, které je pro náš portál klíčové,“ uvedl ředitel divize Zpravodajství a TV Jakub Unger.

Seznam Zprávy představil v novém rovněž webové a mobilní online reportáže, kde mohou lidé minutu po minutě sledovat vývoj aktuálního dění. K velkým událostem a speciálním zpravodajským projektům budou vznikat rovněž microsite, informovala o tom Hana Holubová na blogu Seznamu. Graficky se změnila i stránka s autorskými pořady, která je v novém designu přehlednější.

Přidat komentář