Česko Slovensko má talent míří zpět na obrazovky

Na české a slovenské obrazovky se po dvouleté pauze vrátí celosvětově proslulá show „Got Talent“, letos se odvysílá již sedmá sezóna. Kromě dvou televizních spotů, které v těchto dnech běží na televizích Prima a JOJ, a termínů castingů pro tuto talentovou soutěž, však není příliš mnoho informací dostupných.

Castingy jako první začnou ve dnech 24. a 25. března v osmi českých městech, následuje Slovensko, kde budou mít možnost soutěžící předvést svůj talent první dubnový víkend, a to rovnou ve dvanácti městech. Vzhledem k těmto termínům je zřejmé, že vysílaní v televizi začne tradičně na podzim, jako tomu bylo doposud u všech ročníků. Průběh castingů bude v obou zemích obdobný, vždy potrvají jen několik málo hodin a na rozdíl od první řady, kdy hledání talentů probíhalo v prostorách špičkových hotelů, se soutěžící v letošním ročníku budou muset spokojit s budovami různých škol, či středisek volných časů.

Zatím ani není jisté, jakým způsobem se ke sledování soutěže dostanou čeští diváci. Vzhledem ke klesající sledovanosti českého publika, která se během pěti ročníků propadla přibližně o padesát procent, a snížila se tak téměř pod úroveň sledovanosti na Slovensku, kde si tento pořad stále drží svou popularitu, je možné, že stejně jako předloni televize Prima tento pořad do svého vysílání nezařadí ale bude opět odvysílán na JOJ Family, stanici slovenské televizní společnosti JOJ Group, která je určena primárně pro české publikum. Nasvědčuje tomu i fakt, že registrační formuláře pro potencionální zájemce z obou zemí, jsou dostupné pouze na webu TV JOJ.

Přidat komentář