iDNES.cz ocení nejlepší audiovizuální počiny roku 2017

Televizní ceny uděluje web iDNES.cz už potřetí. Letos se filmy a seriály, které se objevili na obrazovkách v roce 2017, utkají o prvenství v osmi kategoriích. Diváci mohli rozhodovat v několika hlasovacích vlnách od 5. do 12. února. 

Své místo v nominacích mohly najít všechny soukromé i veřejnoprávní televize. Ne všechny stanice však své nominace do soutěže využily. V kategorii zahraniční seriál mohou diváci vybírat pouze z nově představených seriálů v roce 2017, nikoli z nových řad starších seriálů. U českých seriálů se tedy jedná o všechna „nekonečná“ pokračování.

Česká televize do boje vyslala seriály Četníci z Luhačovic, Trapný padesátky, Svět pod hlavou, Nádraží a minisérii Trpaslík. TV Prima nominovala seriály Temný kraj, Modrý kód a Kapitán Exner. TV Nova usiluje o ceny se Specialisty, Ordinací v Růžové zahradě a Ulicí (podrobný seznam).

Výsledky budou známé 13. února. Vrcholem bude předání redakční ceny pro televizní osobnost roku. Vítězná osobnost bude následně hostem pořadu Za scénou na televizi pořadatele soutěže.

Přidat komentář