Co média v týdnu 51-52/2017 dala

Rok 2017 směřuje ke svému konci a v poslední várce týdeníků si svoji pozornost doslova koupil Reflex. Proč se o něj strhla v trafikách bitva?

Redakce Reflexu v posledním čísle tohoto roku odvedla skvělou práci. Jejich nápaditá obálka dokonale vystihuje dění celého roku. V betlémě se tak sejdou lidé jako Trump, Ovčáček, teorista nebo St(átník)B(abiš). Řadu čtenářů ale tentokrát nenalákal obsah časopisu. Velký zájem totiž vzbudily bankovky s Františkem Palackým, které redakce časopisu ukryla do stovky výtisků. Ať chcete nebo ne, vypadá to, že čtenáře si koupit prostě přece jen můžete.

Ekonom se vydal opačným směrem. Týdeník se odmítá ohlížet dozadu, a tak raději předpovídá, co nás čeká v novém roce. Při čtení Eura budete trávit Vánoce s Topolem, tedy s Mirkem Topolánkem. Číslo bude aktuální i prvního ledna a víte co se říká: Jak na Nový rok, tak po celý rok. Tak uvidíme. Pokud chcete příjemnější společnost, sáhněte po Týdnu, kde spekulují o nejlepším pohádkovém princi.

Dáváte si novoroční předsevzetí, ale nejste s jeho plněním nikdy úspěšní? Tak právě pro vás je tou pravou volbou Respekt. Magazín vám poradí, jak začít nový a úspěšný život. Podle Tomáše Pouchy z Marketing&Media na velikosti úsměvu nezáleží. My s tím však nesouhlasíme a přejeme vám všem, abyste v tom příštím roce měli spoustu příležitostí k úsměvu.

O tisícovky v Reflexu se strhl nelítostný boj (video).

V trafikách se o časopis s tisícovkou uvnitř strhl boj jak o m…

Tak tohle v Reflexu asi trochu přestřelili ? V trafikách se o časopis s tisícovkou uvnitř strhl boj jak o máslo ? Úlet! Za video děkujeme čtenáři Michalovi!

Zveřejnil(a) Blesk.cz dne 21. prosinec 2017

      

Přidat komentář