Vánoční reklamy 2017: Jaké si nenechat ujít?

Vánoce se neúprosně blíží. Nevěříte? Stačí zapnout televizi, odkud na vás okamžitě vyskočí spousta vánočních reklam. Letošní Vánoce si pro nás nachystaly spoustu nových reklamních počinů. Některé dokonce ukazují Vánoce v tom pravém, uspěchaném, světle a vybízejí nás k tomu, abychom se přece jen zklidnili. Jiní sázejí na zvířata nebo hezká ženská těla. Pojďme se na některé z nich podívat!

Lidl: Takové normální Vánoce

Myšlenku vánoční reklamy obchodního řetězce Lidl bychom mohli shrnout pár slovy: „Přiznejme si to.“ Vánoce totiž nejsou jen nekonečná pohoda, cukroví, návštěvy a klid, protože hlavně ten v mnoha rodinách o Vánocích rozhodně nepanuje. Skutečné Vánoce jsou, podle Lidlu, mnohem opravdovější, chaotické a jsou zkrátka slyšet. Reklama vtipně zobrazuje každodenní realitu Vánoc, kde se mnozí z nás určitě najdou. Vše podbarvuje píseň, kde se mj. zpívá o tom, jak tuto část roku nenávidíme a milujeme zároveň. Konečně tedy vznikla reklama, která se nebojí ukázat pravdu.

Moneta Money Bank: Kocourův Štědrý večer

„Ježíšku panáčku, já ty lidský Vánoce nechápu,“ stěžuje si známý kocour hlasem Marka Taclíka v nové reklamě Moneta Money Bank. Tento kocour nás baví v reklamách již několik let, a ani o Vánocích tomu není jinak. Zkrátka nedokáže pochopit, proč koupeme kapra Karla ve vaně, místo toho, abychom ho snědli nebo proč věšíme hračky na stromeček tak vysoko, aby na něj nedosáhl. Úsměvná reklama, která nás opět donutí přemýšlet nad každoročním vánočním shonem.

Victoria’s Secret: Sexy kovbojky ve spodním prádle

I když to v této reklamě na zimu a Vánoce vůbec nevypadá, kdekdo ji stejně se zájmem dokouká do konce. Modelky „andělky“ představují vánoční kolekci spodního prádla na ranči. Už víte, jak bude pod stromečkem slušet vám?


T-Mobile: Trojan a orangutan Láďa

Po roli učitele či pilota došlo i na kosmonauta, který o Vánocích cestuje s organgutanem Láďou a baví v reklamách především kosmickou stravou či šimpáňem. Pokud vám některá z vánočních T-Mobile reklam unikla, doporučuji napravit.

Staropramen: Extra chmelené Vánoce

Pokud stále přemýšlíte, jakým dárkem pod stromeček obdarovat své blízké, nechte se inspirovat reklamou od značky piva Staropramen, kde je u nich zvykem darovat bedny piva. Tak na zdraví, užijte si extra chmelenou várku piva!

Apple: Protančené Vánoce

Co by to bylo za reklamy, kdyby se alespoň v některé z nich neobjevil nějaký romantický příběh, u kterého se všichni melancholicky zasníme? Apple ví, co na lidi působí. Krásná holka, hudba a zamilovaný tanec na ulici s náhodným kolemjdoucím. Ach ta romantika…

Přidat komentář