Do českých domácností míří televizní kanál Fit HD

V prvním čtvrtletí příštího roku 2018 zamíří na televizní obrazovky nový kanál Fit HD. Bude cílit především na ženy, které nemají čas nebo prostředky na pravidelné cvičení v posilovně.

Televize Fit HD zatím fungovala jen v Maďarsku, kde se stala velmi oblíbenou. Za jeden a půl roku vysílání tam získala přes milion předplatitelů. Teď se chystá zamířit i do České republiky a na Slovensko. „Je to nika, která tu není obsazená, je jasně vymezená, není třeba nic speciálního přidávat,“ vysvětluje strategický záměr Erika Luzsicza, majitelka a šéfka distribuční firmy Axocom, která Fit HD přináší i k nám do tuzemska. Je pravdou, že doteď u nás byly programy o cvičení doménou spíše internetu, ne televize. Stanici zařadí do vysílání běžných satelitních sítí, kabelu i IPTV (O2 TV). U operátorů budou navíc k vyžádání návody ke správnému provádění cviků.

Program kanálu by měly tvořit zhruba dvacetiminutové bloky, které se budou během dne cyklicky opakovat. Diváci si tak budou moct sami podle sebe zvolit pro ně nejvhodnější čas a o nic nepřijdou. I nabídka forem cvičení bude rozmanitá. Dopoledne bude patřit posilování pro těhotné, poté má následovat aerobik a dance aerobik, box, strečink, dále i capoeira a večer zklidňující jóga. Předcvičovat budou známé tváře z Česka a Slovenska, ale i ze zahraničí. Jak už lze poznat z typů cvičení, Fit HD se zaměří zejména na ženy, a to mezi 20 a 70 lety. „Publikum Fit HD budeme hledat mimo velká města, jde o ženy, které nemohou pravidelně do fitcenter, ať už z důvodů času, peněz nebo vzdálenosti,“ dodává Luzsicza.

Přidat komentář