Prima ZOOM má nově i tištěnou podobu

FTV Prima vydala první měsíčníku Prima ZOOM. Výtisk je k dostání za 19,90 Kč při rozsahu 52 stran. Časopis je zaměřený na historii, vědu, přírodu a techniku. Magazín vydává společnost pod obchodní značkou Solootions ve spolupráci s vydavatelstvím MAFRA, a.s.

Magazín, který vychází jako příloha Lidových novin, je k dostání od 22. listopadu. První číslo se kromě fenoménu pytláctví v jižní Africe dotýká i tématu lidí na Marsu, nabízí rozhovor s českým cestovatelem a spisovatelem Miroslavem Zikmundem nebo také přináší program všech dokumentů, které Prima ZOOM odvysílá následující měsíc.

„Časopis Prima ZOOM tematicky doplňuje portfolio našich časopisů. Je určen pro ženy i muže, kteří si rádi rozšiřují obzory. Přinášíme v něm novinky z oblasti vědy, přírody a zajímavosti z historie. Obsah unikátně doplňujeme o měsíční televizní program Prima ZOOM,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima.

Do zmiňovaného portfolia časopisů FTV Prima patří šest periodik. Food magazín Prima FRESH, časopis Ano, šéfe!, dětský čtvrtletník Primáček, hobby měsíčník Vychytávky Ládi Hrušky, Playboy a nově se zařazuje i magazín Prima ZOOM.

Přidat komentář