Info.cz slaví první rok existence a vydává tištěný zpravodaj

Zpravodajský portál Info.cz slaví první narozeniny. Při této příležitosti vyšel v pondělí první tištěný speciál s názvem InfoLab. Prvním tématem magazínu je umělá inteligence.

Portál Info.cz se během prvního roku své existence zařadil mezi největší zpravodajské portály v České republice. Nyní uvádí na trh tištěný speciál, tematicky zaměřený magazín InfoLab. „Soustředit se budeme především na tzv. megatrendy, které mění svět. Na sto padesáti stranách se objeví řada exkluzivních informací a rozhovorů. Magazín bude mít i výraznou grafiku,“ uvedla Adéla Mikešová z mediálního domu Czech News Center.

Vedle nového časopisu portál plánuje uspořádat i první eventy. Současně bude Info.cz postupně posilovat personální složení redakce a bude se snažit více podtrhnout orientaci na zahraniční zpravodajství.

„První rok bereme jen jako určitý začátek cesty, kterou jsme si loni v listopadu vytyčili. Myslím, že jsme dokázali, že pro Info.cz je na trhu místo. Nyní se budeme soustředit především na obsah a na budování komunity kolem celého zpravodajského portálu,“ dodává k prvnímu roku fungování portálu šéfredaktor Michal Půr.

Přidat komentář