Portál ČSFD.cz natočil vlastní seriál v prostředí jinak střeženého Hollywoodu

Tuzemský filmový portál ČSFD.cz přišel na trh se svojí tvorbou, čtyřdílným seriálem Exploring Movie Studios: Warner Bros. Studios. Odehrává se v jinak cizím kamerám nepřístupných hollywoodských studiích.

Portál s žebříčky nejpopulárnějších filmů nebo seriálů, recenzemi děl i fotografiemi z natáčení vytvořil dílo vlastní. Ve studiích Warner Bros je natáčení běžně přísně zakázané, zakladatel webu Martin Pomothy získal povolení a spolu s kameramanem Danielem Bordovským zde seriál natočil.

Jak název napovídá, je o místech, kde se točil La La Land, Blade Runner, Batman nebo Superman. „Je to náš první seriál realizovaný pro naše filmové fanoušky, do budoucna chceme s vlastní tvorbou pokračovat a chystáme se navštívit jiná filmová studia ve světě,“ upřesnil Martin Pomothy pro web Mediář.

Seriál vznikal v dubnu 2017, celé to trvalo pět hodin a rozpočet činil osmdesát tisíc korun. První díl vyšel 6. listopadu, poslední má premiéru pozítří.

Tým se na místě navíc seznámil s českou herečkou Terezou Srbovou, která si v seriálu sama zahrála. Průvodcem po studiích byl americký herec a moderátor John Kourounis.

Přidat komentář