Co média v týdnu 44/2017 dala

Týden je opět za námi a redakce vysílají do světa svá další čísla. Politiků už má většina periodik evidentně dost, a tak dostávají prostor umělci. Respekt mapuje životní příběhy Marty Kubišové a Týden zase cestu Jarka Nohavici z ostravské hospody na Pražský hrad. Upřímně je to asi o dost snazší cesta než třeba z pražské kavárny. Do třetice z řady umělců se na titulní straně Týdeníku Echo objevil Pavel Tigrid, který by v říjnu oslavil sto let.

Mezi čtenáři Ekonomu jsou možná hlavně Rusové. V minulém čísle radili redaktoři kam emigrovat a teď píší o tom, že Rusové opouštějí Karlovy Vary. Náhoda? Každopádně kdybyste náhle zbohatli, můžete se přestěhovat do jejich luxusních bytů.

Tématu voleb se ale někteří pořád drží zuby nehty. Reflex přehodil přes ramena českému politikovi s japonskými kořeny americkou vlajku. Opravdu vlastenecké. Kdo vám na to dal peníze? Jestli by na vás nebyl potřeba státní dohled. Tvůrci Eura jdou s dobou, a tak vyzdobili obálku hashtagy, které dokonale vystihují letošní povolební situaci. A na závěr informujeme, že mediální týdeník Marketing & Media vyzpovídal piráta, který nešel jen proti Andrejovi, ale proti všem.

Tak milí čtenáři, pusťte se na ně, na nové týdeníky.

Přidat komentář