Co přináší týdeník Rozhlas?

V letošním roce už čtyřiačtyřicáté číslo tohoto magazínu seznamuje na titulní straně čtenáře s čím dál známější zpěvačkou Dashou. Ta je už několik let s Českým rozhlasem neodmyslitelně spjata, a to především díky sobotnímu pořadu Klub Evergreen, kterým provází spolu se zpěvákem Janem Smigmatorem.

Další dvojstrana se věnuje hlavně zákulisním informacím přímo ze srdce rozhlasu, kterým je studio na Vinohradské ulici v Praze. Na následujících stránkách se týdeník vrací k hlavnímu tématu a přináší čtenářům rozhovor s Dashou. Jako obvykle nechybí ani aktuální kulturní tipy, které se tentokrát věnují Jáchymu Topolovi a jeho knižní novince Citlivý člověk. Zadní strana pak čtenáře magazínu zve ke sledování ČT2 a filmu Hlubinný pohled jedné vražedkyně.

Týdeník rozhlas vychází v tištěné formě téměř nepřetržitě od samotného zahájení vysílání rozhlasu v roce 1923. Tehdy se jmenoval Radio-journal a vycházel jednou měsíčně. Od roku 1990 vydává týdeník Český rozhlas pod svou dceřinou společností Radioservis. K dostání je na recepcích regionálních stanic nebo prostřednictvím předplatného. V současné době tento týdeník do svých schránek dostává 46 tisíc odběratelů.

Přidat komentář