O Křišťálovou lupu letos usiluje iRozhlas, DVTV i Kazma Kazmitch

Organizátoři Ankety Křišťálová Lupa 2017 – Cena českého internetu spustili hlasování, ze kterého vzejdou již podvanácté nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého internetu.

Internetová veřejnost vybere vítěze v šesti kategoriích. Prostřednictvím stránky https://kristalova.lupa.cz/hlasovani/ rozhodne o Ceně popularity, cenách za Internetové obchodování, Nástroje a služby, One (wo)man show a vybere i nejlepší zájmové a zpravodajské weby. Pro tyto kategorie byly nominovány například zpravodajské weby iRozhlas.cz a DVTV, internetový rádce Heureka.cz, obchod Alza.cz nebo také Kazma One man show.

Odborná porota složená z více než stovky významných podnikatelských a mediálních osobností jakými jsou například Robert Čásenský, Jakub Unger, Petr Dvořák nebo Jiří Majstr rozhodne o nejlepších projektech v kategoriích Anticena, E-commerce inspirace, Globální projekty českých tvůrců, Marketingová inspirace, Obsahová inspirace, Osobnost roku, Projekt roku a Veřejně prospěšná služba – cena České televize.

„Vedle ankety bude uspořádán také 12. ročník odborné konference Czech Internet Forum 2017, mapující aktuální stav českého Internetu z mnoha úhlů pohledu. Své názory zde přednesou odborníci z internetového marketingu a médií, e-komerce a telekomunikací. Anketa i odborná konference navážou na své velmi úspěšné předchozí ročníky,“ uvádí organizátoři na svém oficiálním webu.

Rozhodující hlasování pořadatelé ukončí první listopadový čtvrtek. Zdali na své loňské úspěchy naváže DVTV nebo zvítězí nové projekty, mohou příznivci sledovat 30. listopadu, kdy se uskuteční slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen vítězům v pražském Divadle Archa.

Přidat komentář