Evropa 2 vítá do svých řad populární 3v1

Rádio Evropa 2 připravila programové změny, které se týkají především rozšiřování týmu o nové moderátory. Jedna z těchto změn se týká i večerního všedního vysílání, kdy od 22. května za mikrofon  poprvé usedla známá vtipná trojice 3v1. Diváky bude bavit od pondělí do čtvrtka, vždy od 20 hodin. 

„Dlouhodobě jsme sledovali zvýšenou zadavatelskou poptávku u Ranní show s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým a hledali jsme produkt, který by byl pro inzerenty obdobně přitažlivý. Věřím, že se nám to podaří u večerního bloku, kde budou probíhat dvě hodiny plné humoru a zábavy v režii dam 3v1, tak jak je posluchači znají z online prostředí,“ popsala novou změnu Lenka Maureryová, ředitelka Evropy 2.

Veronika Arichteva, Nikol Štíbrová a Martina Partlová.  Tato trojice žen, které si umí udělat srandu opravdu ze všeho, a hlavně ze svých maličkostí, baví celou Českou republiku už několik let. Mezi jejich nejznámější videa patří například parodie na Prostřeno nebo vystihující rozdíl mezi mužem a ženou při fandění hokeji.

Každé video zveřejňují na internetové televizi OneTV.cz, která funguje od listopadu 2015. Uživatelé zde najdou jak pořady z vlastní produkce, tak nejpopulárnější uživatelská videa, která mohou sami posílat.

„Právě propojování úspěšných formátu z digitálního prostředí s on-air vysíláním se stává stále větší prioritou a budoucností multimediálních domů,“ dodala Maureryová.

Další programovou změnou rádia je obměna Odpolední show. Do éteru nyní vysílá nová moderátorka Veronika Koko Kokešová.

 

Přidat komentář