Prima představí nový soutěžní pořad

Diváci televize Prima mohou 15. května na svých obrazovkách poprvé vidět novou soutěžní hru „A je to naše!“. V ní budou soutěžit čtyřčlenné rodinné týmy, do kterých se mohou zapojit i děti od 12 let. Soutěž prověří znalosti, logiku, postřeh, ale i odhad jednotlivých týmů.

Vysílat se bude soutěž každý všední den od 16:45, to znamená před pořadem Prostřeno!. Moderátorské role se poprvé v kariéře zhostí herec Filip Blažek, kterého diváci znají například ze seriálů Letiště, Velmi křehké vztahy nebo z rol v pohádce Nesmrtelná teta. Dramaturgem pořadu je Libor Bouček.

Samotná hra má čtyři kola, po kterých následuje velké finále. Na začátku proti sobě bojují dva rodinné týmy a ten z nich, který bude mít na konci všech čtyř kol nejvíce bodů, postoupí do finále. O hodnotné ceny se hraje v každém kole. Soutěží se například o lednice, televize, sekačky, domácí spotřebiče, herní konzole nebo notebooky. Hlavní cenou ve finále je pak rodinný zájezd.

Prima chce tímto pořade posílit odpolední vysílání. Proti Primě běží na ČT1 AZ kvíz a na stanici Nova Co na to Češi. Je to tedy logickým tahem ke zvýšení konkurence.

Přidat komentář