Osmou řadu populární televizní taneční show sledovalo 1,3 milionu diváků!

stardance
Foto: Česká televize

Minulou sobotu Česká televize odstartovala osmou řadu taneční show StarDance …když hvězdy tančí. Pořad jako takový se vždy pyšnil vysokou sledovaností a nebylo tomu jinak i tentokrát. Show si nenechalo ujít 1,3 milionu diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek večera i celého sobotního dne.

Soutěž spočívá v tanečních dovednostech 10 párů, které se skládají ze známé tváře české scény a profesionálního tanečníka/tanečnice. Tyto páry se pro každou novou řadu mění. Mezi známé osobnosti show patří: herečka Miluše Bittnerová, zpěvačka Anna K, mladý herec Zdeněk Piškula, dále známá sportovkyně v aerobiku Olga Šípková, nepřehlédnutelný herec Roman Zach, italský kuchař hovořící česky Emanuele Ridi, herečka Kristýna Leichtová, bývalý fotbalista Ladislav Vízek, herečka Jana Plodková a lyžař Ondřej Bank.

Co se však nezměnilo je porota, do které patří obávaný a ctěný porotce Zdeněk Chlopčík, Jan Révai – herec, který působil v tanečních skupinách, dále Tatiana Drexler – velmi pozorná porotkyně, které máloco unikne a nakonec Radek Balaš – divadelní režisér a choreograf. Mezi stálice pořadu patří skvělý Marek Eben a jeho dlouhodobá moderátorská partnerka Tereza Kostková.

Během premiérového večera tančilo 5 párů energickou a rychlou cha-chu kdežto dalších 5 párů předvedlo vážný a romantický waltz. Zahajovací kolo žádný z párů soutěž neopustil, ale porota rozdala své první hodnocení a body. Dle mého názoru byla ve většině případů velmi přísná a nekompromisní. Postupem času se určitě dočkáme krásných a precizních tanečních vystoupení, která budou patřičně ohodnocena vysokým počtem bodů.

Přidat komentář