O2 TV rozšíří svoji fotbalovou nabídku

o2 sportV první polovině spustí O2 TV nový kanál názvem O2 TV Fotbal. Diváky čeká větší výběr utkání z české fotbalové ligy, a také klubové televize nejlepších evropských týmů hrajících anglickou Premier League, španělskou Primera División nebo italskou Serii A. O2 TV získala i práva na některé světové poháry – Italský, Španělský a Francouzský.

„Celý obsah zabalíme do speciálního nového kanálu O2 TV Fotbal, který plánujeme spustit v srpnu. Diváci nepřijdou ani o populární multidimenzi, kdy budou opět moci vybírat ze všech utkání Ligy mistrů, z oblíbené volby pohledů kamer a nově připravujeme pro první českou ligu speciální MD kanály s živými statistickými informacemi o hráčích a speciálním virtuálním pohledem na utkání,“ prozradil další novinky Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

Už tento víkend mohou diváci sledovat finále mezi AC Milán – Juventus Turin a FC Barcelona – FC Sevilla.
Od nové sezony stanice O2 Sport začne vysílat dvě utkání z české nejvyšší ligy. Kromě toho vzniká šedesáti minutový pořad, který připraví shrnutí všech odehraných zápasů. Nebudou zde chybět zajímaví hosté a rozbory nejdůležitějších situací z víkendu.

„Synot liga a Liga mistrů patří ve sledovanosti a popularitě k tomu nejžádanějšímu na trhu. I proto jsme se rozhodli zajistit exkluzivní práva na další volbu z české ligy. Zejména s ohledem na to, že nová samostatná liga přinese větší transparentnost a velký důraz na profesionalitu. Novinkou budou také videorozhodčí, k čemu chce O2 TV výrazně pomoci svojí technologií. Od srpna pak poběží klubové televize nejlepších týmů z Premier League, Serie A nebo Primera División. Kromě ligových a pohárových duelů budou moci diváci nahlédnout do zákulisí klubů s bohatými magazíny, pohledy na tréninky, rozhovory s hráči či preview k zápasům. Prostě vše co každého fanouška zajímá,“ uvedl k novým akvizicím David Duroň, ředitel O2 TV.

Ze slavných evropských klubových televizí má O2 podepsané smlouvy s MANCHESTER UNITED TV, ARSENAL TV, BARCA TV a JUVENTUS TV. Španělský a Italský pohár se bude vysílat minimálně tři roky, balíček bude doplněný o Francouzský pohár a mezistátní utkání na EURO 2016.

Přidat komentář