Nová Prima Comedy Central hledá svůj slogan mezi diváky

prima comedyZačátek vysílání nové televizní stanice Prima Comedy Central doprovází divácká soutěž o nejoriginálnější slogan. Zájemci mohou své návrhy na vtipný, klidně i absurdní slogan zasílat prostřednictvím facebookové stránky tohoto nového komediálního kanálu do 31. prosince.

Prima Comedy Central, která zahájí své vysílání v pondělí 14. prosince, stále postrádá slogan, který by její start provázel. Proto se kanál rozhodl vyhlásit soutěž, během které mohou lidé zasílat své originální nápady prostřednictvím facebookové stránky až do konce prosince. Ty by měly být co nejvtipnější, relevantní jsou ale i ty, které budou úplně postrádat smysl. Podle prohlášení televize totiž kanál pro svůj obsah slogan ani nepotřebuje, jeho kvalita mluví sama za sebe. Sto nejlepších návrhů se během ledna dostane do vysílání a jejich autoři obdrží nečekanou odměnu.

Prima-Comedy-CentralNová komediální stanice divákům nabídne původní obsah globální sítě Comedy Central včetně seriálů, jako jsou Městečko South Park, Griffinovi, Nová holka nebo Taková moderní rodinka. Nebude chybět ani několik seriálových premiér, například Svět podle Jima či Americký táta.

„Komedie představuje pro mladé lidi nejoblíbenější žánr, navíc má v České republice humor hluboké kořeny. Věříme, že si vysílání Comedy Central zaslouží rozšíření k co nejvíce divákům, rádi proto využijeme zemského digitálního vysílání DTT, které v Česku využívá 80 % domácností,“ uvedl Bartosz Witak, generální manažer společnosti Viacom International Media pro region střední a východní Evropy a Izraele ke spuštění kanálu.

Prima Comedy Central se stane šestým programem společnosti FTV Prima, která se postará o jeho obchodní záležitosti. Za obsahové složení, technickou stránku provozu a provoz kanálu však bude zodpovídat americký mediální koncern Viacom. Kanál naváže na stanici Prima Max, která vysílá už od 20. listopadu.

Přidat komentář