Křišťálovou lupu za zpravodajství získal opět iDNES.cz

Křišťálová lupaJubilejní desátý ročník Křišťálové lupy zná své vítěze. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo ve čtvrtek 19. listopadu. Letošní ročník čítal patnáct kategorií, v šesti z nich rozhodovala o vítězi veřejnost, ve zbylých devíti odborná porotasložená z významných osobností podnikatelského, mediálního a internetového světa.

Své doposud nikým nepřekonané vítězství v kategorii zpravodajství dokázal i letos obhájit portál iDNES.cz mediální skupiny MAFRA. Za celých deset let existence této ankety nedal ani jednou soupeřům šanci. „Jsme rádi, že se nám podařilo obhájit Křišťálovou Lupu i v jubilejním 10. ročníku. Je to důkaz toho, že celý tým iDNES.cz za vydatné podpory kolegů z MF DNES odvádí dobrou práci a čtenáře to baví,“ uvedla šéfredaktorka iDNES.cz Naďa Petrová.

Nejvíce ocenění ze všech nominovaných získal projekt DVTV, což herec Tomáš Hanák označil za listopadové žně. Zvítězil v kategorii Projekt roku a Cena popularity, v kategorii Zpravodajství obsadil druhé místo a kromě toho se jeho moderátor, Martin Veselovský, stal Osobností roku. „Děkujeme moc, děkujeme i vám, kteří jste zařídili tím, že se díváte na DVTV, to že tady můžeme stát a jsme projektem roku 2015, je to prostě famózní pocit,“ nechal se slyšet při přebírání ceny Martin Veselovský.

Křišťálová lupa – Cena českého internetu volí nejzajímavější a nejprospěšnější projekty, služby a osobnosti českého Internetu. Mezi hodnocené kategorie patří například One (wo)man show, Cena popularity, Osobnost roku, Projekt roku a další. Desátý ročník nejvýznamnější internetové ankety pořádá server o českém Internetu Lupa.cz.

Výsledky všech kategorií naleznete na webových stránkách ankety www.kristalova.lupa.cz

Přidat komentář