Televize Prima obohatí své vysílání o dva nové kanály

prima comedySpolečnost FTV Prima ještě do konce tohoto roku rozšíří spektrum svého vysílání o dva kanály. Jedná se o programy Prima Max a Prima Comedy Central. Obě stanice budou zcela zdarma.

K portfoliu současných čtyř volně dostupných kanálů přibudou televizní společnosti Prima ještě do konce tohoto roku další dva. Prvním programem bude Prima Max, v krátkém časovém intervalu ho bude následovat zábavní kanál Prima Comedy Centra. Spuštění nového kanálu avizovala společnost Prima už minulý rok, kdy mluvila o stanici s pracovním názvem Prima 2. Nakonec ovšem stanovisko změnila a oznámila, že do konce roku 2015 uvede na trh kanály dva.

Prima Max bude kanál zaměřený primárně na střední a mladší generaci, to znamená osoby ve věku od dvaceti pěti do čtyřiačtyřiceti let. V jeho programu se budou objevovat zahraniční zejména americké filmy a seriály, v nabídce ovšem budou také reality show, české a slovenské filmy v původním znění nebo reprízy vlastních pořadů jako například Show Jana Krause. „Nový kanál Prima Max s převážně filmovým obsahem vhodně doplní naši televizní nabídku v rámci multikanálové strategie, kde má každá z našich stanic jasně profilovanou programovou nabídku,“  představil generální ředitel Marek Singer stanici. Jistou mírou, se Prima Max stane konkurující obdobné televizi Nova Cinema, se kterou ji diváci pravděpodobně budou srovnávat.

Druhým kanálem je Prima Comedy Central. Provoz této stanice má na starost světový gigant, mediální společnost Viacom International Media Networks.  Program je šitý na míru všem divákům, kteří si libují v komediích nebo komediálních pořadech, jimiž se Comedy Central bude vyznačovat. „Máme radost, že můžeme na trh přinést nový komediální kanál, který nabídne náš nejlepší prémiový obsah i širokému publiku v České republice,“  uvedl Bartosz Witak, generální manažer skupiny Viacom

Oproti Primě Max se na českém trhu vyčleňuje Comedy Central svojí jedinečností, protože obdobný kanál na poli lokálních televizí zatím neexistuje.

Přidat komentář