Co média v týdnu 10/2021 dala

V minulém týdenním přehledu jsme zmiňovali poslance Dominika Feriho, i v tomto článku se mu zřejmě nevyhneme. Jelikož nás vláda drží zamknuté v našich okresech, zbývá nám spousta času na jiné aktivity, třeba na čtení. Pojďme se tedy podívat na zoubek našim oblíbeným týdeníkům.

Respekt otevírá nové vydání heslem „peníze nebo život“. Při rozmýšlení nad touto Sofiinou volbou se můžete podívat do zákulisí umělců. Vyhněte se však kostlivcům a netopýrům v divadle. A na ty zaprášené sedačky radši nesedejte. Dále se dočteme něco málo o lockdownu a proč je tak těžké rozhodnout, kdy a co všechno se zavře.

Kromě spásy všeho lidstva v podobě domácích kudrlin se dále dozvíme něco citronu a spol. Mysleli jste si, že jen ženy mají přechod? Tak to jste se těžce spletli! Vlasta vám prozradí, že se s touto těžkostí potýkají i muži. A místo minerálů jim pomáhá pravidelný sex. V téhle době člověk neví, na co myslet dřív. Nad tím, jak vydělat peníze nebo jak se nepozorován dostat do jiného okresu už možná přemýšlel nejeden z nás. Ale myslet byste měli i na sebe. A jestli s tím máte problémy, přečtěte si Vlastu.

A kdo je ten mladý poslanec, který do všeho kafrá?

Strážce všech mladých občanů, dezorientovaných ve vládních opatřeních, poslanec Dominik Feri, zdobí titulní stranu Reflexu. Za jeho práci se mu konečně dostalo uznání v podobě titulu „Nejúspěšnější politik na českých sociálních sítích“. Ověřit si to můžete na jeho instagramu, kde už má přes milion sledujících. A pokud nevíte, pod jakým pseudonymem ho hledat, zaměřte se na barvu jeho pleti a účes.

Sejdeme se v Bohnicích

V průběhu pandemie se rozmohl takový nešvar. Spousta lidí upadla do depresí. A není divu, důvodu ke stresu dnešní doba nabízí celou škálu. Pokud jste si stresem připadali frustrovaní, můžete být v klidu. Týdeník Echo vás ujistí, že stres potřebujeme. A psychologové spolu s výrobci antidepresiv si mnou ruce. No a nakonec vám může zkazit náladu přehled států, které jsou, na rozdíl od nás, best in covid.

Přidat komentář