Co média v týdnu 26/2018 dala

Titulky posledního školního týdne už se pomalu ale jistě nesou v prázdninovém duchu. Láska, pivo , dobré filmy a rozhovory se slavnými jako bonus. Co víc si může čtenář přát? 

„Bráchové od R“ vsadili na lásku a kontroverzi. Old Shatterhand líbající krásnou Ribanu na obálce Respektu ještě není nic překvapivého. Zatímco YouTuber Kovy a herečka Jenovéfa Boková napodobující snad nejslavnější milostnou scénu československé kinematografie, to už je jiné kafe. Člověka hned napadne, jak asi taková fotka vznikla…

Lásky jedné plavovlásky je jednoznačně jeden z nejlepších filmových počinů. Co jsou ale současné filmové trendy se dozví čtenáři časopisu Marketing & Media, který vyzpovídal Terezu Svěrákovou, porotkyni z Cannes. Týdeník Echo naopak věnoval svoji titulku prezidentu karlovarského Mezinárodního filmového festivalu Jiřímu Bartoškovi. Tento „poslední skaut“ je jasným důkazem toho, že někteří muži vypadají s věkem lépe a lépe.

Titulky plné lásky a filmů zakončíme rozhovory se slavnými. Třeba se při čtení budete cítit, jako byste s dotyčnými zašli na pivo. Jako Ekonom.

Přidat komentář