Co média v týdnu 48/2017 dala

Žádnou zábavu pro tentokrát nečekejte. Časopisy zažívají smutný týden, a to tak moc, že nás obálky dostaly do opravdu hlubokých depresí.

Po ovládnutí Sněmovny si veselá trojka letošních voleb – Babiš, Filip, Okamura – připisuje další společný úspěch. Trojice se společně dostala na obálku Echa, které přináší čtenářům informace o tom, kdo nám bude pravděpodobně další čtyři roky vládnout. Výsledkem nové vládní doby může být i prosazení referenda, které získává popularitu a své místo v Respektu.

Jestli nás chtěl Reflex vyděsit, povedlo se. Dokonce i Zemanovy voliče kluk s rovnátky zahnal do úplného rohu stránky. Naštěstí ten sígr zůstal za plotem. Rozsáhlá reportáž z pasťáku přináší pohled na život delikventů, kteří mají dokonce víc práv než jejich vychovatelé. Hrůza, že? Ale jdeme dál, horší zprávy na nás stále čekají.

Milí tvůrci Eura, v předvánočním období, kdy rychle a zběsile všichni utrácíme za dárky, přece nechceme slyšet o exekucích. Na druhou stranu je od vás hezké, že čtenářům rovnou nabízíte i způsoby, jak se v případě potřeby dluhů zbavit. Všechny druhy sebevražd, které jsou evidentně tím pravým řešením najdete na titulní straně. Euru tedy velmi děkujeme za drahocenné rady.

Ekonom nám situaci taktéž nezlepšil. Půjčky prý tím pravým řešením nejsou, protože zdražují. A líp nebude! Dokonce bude ještě hůř.

Máte pocit, že budete mít z toho množství špatných zpráv infarkt? Nebojte se, ještě máte naději. Týden vám totiž prostřednictvím uznávaného kardiologa Jana Pirka přináší rady jak se mu vyhnout.

Více už nám tento týden v médiích nepřinesl. Snad v příštím týdnu přimíchají redaktoři do svých časopisů i trochu optimismu a dají nám důvod k úsměvu.

 

Přidat komentář