Rádio Junior oslavilo tři roky

Rádio JuniorV úterý oslavilo Rádio Junior své třetí narozeniny. Pro posluchače byla připravená celodenní narozeninová oslava plná písniček, soutěží a pohádek. Živým vysíláním děti provedli Jiří Kohout, Helena Petáková, Jana Rychterová, Klára Nováková a Romana Lehmannová. Rádio Junior se svým vysíláním zaměřuje především na děti od tří do dvanácti let a na jejich volnočasové aktivity s rodiči.

„Jsem rád, že si Rádio Junior našlo své pevné místo u řady dětských posluchačů a stalo se jejich oblíbeným společníkem. Věřím, že jim bude i nadále přinášet nejen zábavu, ale také je bude hravou formou vzdělávat a pomáhat jim s orientací v dnešním složitém světě. Rádiu Junior k jeho narozeninám přeji stále více spokojených dětských posluchačů,“ řekl generální ředitel Českého rozhlasu (ČRo) René Zavoral.

Samotné vysílání začalo klasicky v šest hodin ráno interaktivním blokem písniček a pořadů, poté přišel na řadu narozeninový program. Během vysílání zazněly dvě premiérové pohádky, mnoho písniček, a pro posluchače si moderátoři připravili řadu soutěží a dárků. Děti mohly například každou hodinu vyhrát plyšového maskota stanice.

 „Vysílání i další aktivity Rádia Junior připravuje tým, který se dětské tvorbě věnuje s ohromným nadšením a láskou. Těší mě, že jsem jeho součástí, a mohu tak zúročit čtyřicet let své práce pro dětského diváka, čtenáře i posluchače. Jsem moc ráda, že v této hektické době, kdy je mediální prostor zahlcen množstvím negativních informací, nabízí Rádio Junior dětem korektní, radostný a zábavný prostor,“ uvedla šéfredaktorka stanice Zora Jandová.

Rádio Junior je stanice ČRo pro děti. Jeho vysílací program zahrnuje pohádky, písničky, dobrodružné příběhy, zprávičky, soutěže o zajímavé ceny a mnoho dalšího.  Pro posluchače jsou také připravené pravidelné moderované bloky mezi šestou až desátou hodinou dopoledne a třetí až osmou hodinou odpoledne. Více informací o této stanici a jejím vysílacím programu na www.radiojunior.cz.

Přidat komentář