O2 TV Sport hledá nové perpektivní tváře, připravila pro ně Akademii

Se sedmým výročím O2 TV Sport přišlo s novým projektem. Projekt otevřený veřejnosti s cílem nabrat mladé perspektivní členy týmu. Zatím nejsledovanější sportovní kanál v Česku myslí na budoucnost. S uchazeči budou pracovat profesionálové jako je například Petr Svěcený.

O2 TV Sport slaví sedmé výročí a s tímto milníkem přišli s projektem Akademie. Tento program je otevřen široké veřejnosti a zájemci se mohou hlásit do 30. září 2022. Jedná se o projekt, který má dostat do mediálních prostorů mladé perspektivní tváře.

S účastníky Akademie O2 TV Sport budou pracovat profesionálové přímo z televize, od kterých uchazeči naberou cenné zkušenosti. Dostanou tedy příležitost pracovat jako člen týmu O2 TV Sport. „Sedm let naší televize bylo mimořádně úspěšných. Těší mě, že jsme se stali nejsledovanějším sportovním kanálem v Česku. Rozhodně však neusínáme na vavřínech a myslíme na to, abychom si v budoucnu své postavení nejen upevnili, ale i vylepšili. Proto jsme se rozhodli realizovat myšlenku, kterou jsme nosili v hlavě už hodně dlouho,“ říká výkonný ředitel O2 TV Sport Marek Kindernay.

Do týmu moderátorů, komentátorů a reportérů patří zkušení moderátoři v čele s Petrem Svěceným, Janem Homolkou či Tomášem Radotínským, ale příležitost dostávají i mladší generace. „Akademie nám umožní tyto zájemce o práci v naší televizi vyhledávat, vybírat a školit systematičtěji. Pro nás i pro ně je to jedinečná příležitost,“ tvrdí hlavní mentor a garant projektu Tomáš Radotínský.

Studium uchazečů bude probíhat na podzim a v během zimní přestávky fotbalových soutěží.

Přidat komentář