Co média v týdnu 13/2021 dala

Velikonoční vydání věnovalo naše oblíbené kvarteto týdeníků převážně vzpomínkám na lidi, kteří nás nedávno opustili. V poslední době se na nás valila jedna špatná zpráva za druhou. Ze světa hudby i ze světa ekonomiky. Ale popořadě.

Jen pár lidí mohlo nezaregistrovat hned první smutné úmrtí. V sobotu 27. března obletěla svět zpráva, která zasáhla celou republiku. Zemřel nejbohatší Čech a vlastník společnosti PPF i TV Nova. Petra Kellnera byste mohli označit mnohými jmény. Reflex ho nazval „vizionářem“. Tragédie se stala při nehodě vrtulníku na Aljašce. Co se bude dít s jeho impériem je v jednání.

Echo se už zaměřilo na dění po smutné události. Vydání otevírá otázkou „Co přijde po Kellnerovi?“ Všechny stránky však nejsou jen v barvách šedi. Kromě toho týdeník nabídne rozhovor s Pavlem Kyselkou nebo speciál o bydlení. A pokud vám otázka zvelebování domova nedá spát už delší dobu a přemýšlíte, proč se těm květinám na vašich parapetech pořád nedaří, tak je aktuální číslo přímo pro vás. Nechceme všechno prozrazovat, ale zkuste se zeptat přímo jich, třeba vám samy řeknou, co potřebují. Vodu, nebo pokec.

Když špatné zprávy, tak pořádně

Kultura kvůli pandemii krvácí a velká ztráta jí zasadila další ránu. Svět českého šansonu opustila úžasná dáma Hana Hegerová. Tu neopomněl zmínit Respekt. Kromě ní se na dalších stranách dozvíme o příběhu bývalého korunovaného krále českého bulváru, který kromě novin opouští i ODS. Leckdo by si mohl myslet, že za své výroky půjde Pavel Novotný sedět. A tak zřejmě redakce připravila i příručku k sezení a jak ho přežít.

Barvičky nakonec

Rudě zahalená Vlastička pomůže všem duhovým lidem, jak vyjít na světlo. V konkrétních příkladech když jste na holky, ale máma to nechce slyšet. Abychom však byli genderově vyvážení, přikládá Vlasta článek o úklidu podle muže. Jarní smýčení se blíží a tak na pány tvorstva čekají zřejmě i jiné povinnosti než pletení pomlázky. A kdyby vám přišlo, že paní Voldánová je málo vášnivá….Tak není.

Přidat komentář