Co média v týdnu 48/2019 dala

Když nevíte coby, dejte tam nemoci, nebo historii, to se vždycky prodá. Tedy alespoň týdeníky tento týden nepřinesly nic moc nového, ale zato vás ničím nepřekvapí a to se dneska docela cení.

Respekt lovec špiónů

Respekt ukazuje, jak se Češi učili odhalovat špióny. Dnes už to s tím lovem zas tak dobře neumíme a varování před špióny házíme za hlavu. Zato si ale můžeme nechat poradit od Jiřího Havelky, jak se má natočit komedie.

Vlasta proti nemocem

Vlasta přináší zaručené BIO/GMO free bylinkové recepty na to, jak zatočit s našimi každoročními sezónními nemocemi.

Do nového týdne depresivně s Reflexem

Zimní dny nejsou nic moc. Vstáváte za tmy, za tmy se také vracíte domů. Při troše světla to počasí taky není žádná hitparáda, a ještě k tomu je zima. Pokud vám to není málo, tak si po přečtení Reflexu nějakou tu depresičku jistě najdete.

Echo a židé

Šíří se nám tu takový nešvar. Část obyvatel některých zemí v Evropě si stále myslí, že židé vládnou většině bohatství světa a moci jakbysmet. Echo hledá důvody, proč tomu tak je.

Týden varuje: chřipka se blíží!

Chřipka, pro mnohé zimní nepřítel číslo 1 a často nejlepší výmluva pro absenci ve škole, nebo v práci. Dávejte si ale pozor. Tahle je nová a ještě silnější, než kdy předtím.

Euro vás rozhýbe

Českým dětem chybí pohyb. A zatímco si v klidu hrají na počítači, jejich zdraví a mentalitě rodičů to zase tak neprospívá. S tím má pomoci projekt Trenéři ve škole.

Přidat komentář