Co média v týdnu 17/2018 dala

Ačkoliv se na obálky týdeníků obvykle dostávají silné, nezávislé a inspirativní ženy, ve čtvrtek to zvládla i dohasínající biatlonová hvězda Gabriela „Barbie“ Koukalová. Protože na to, že nejednou zvládla se silnou poruchou příjmu potravy vyhrát Světový pohár a Zimní olympijské hry, všichni nevěřícně koukají. 

U krásných žen ještě chvíli zůstaneme prostřednictvím časopisu Instinkt, na jehož obálce máme možnost obdivovat herečky Annu Polívkovou a Ester Geislerovou. Někdo musí vydat kontroverzní knihu, jinému zkrátka stačí natočit film.

Zatímco si Reflex dělá legraci z Barbie, jeho „brácha od R“ Respekt naopak oslavuje „zlaté české ručičky“, které daly vzniknout nejen službám jako hodinový manžel. Jejich život je ale v ohrožení a neví se, zda-li česká šikovnost přežije rok 2020. Prostě deprese. Asi jako Ostrava, která je podle Týdne naše černé svědomí. Ale Ostrava prostě není město, to je životní styl.

Týdeník Echo se jako jediný vrací do historie. Protože legie v Rusku si stejně jako všechno protikomunistické musíme připomínat více než jindy.

Přidat komentář